— Menu —
18.-22.1.2021
Pondělí: Žampionový krém
- Pečené kuřecí stehno, dušená rýže, okurek (1)
- Bramborové halušky se slaninou a zelím (1)
- Vepřový plátek zapečený hermelínem a salámem, hranolky (1,7)
Úterý: Kmínová s vejci
- Koprová omáčka, vařená vejce, houskový knedlík (1,3,7)
- Kuřecí plátek s houbovou omáčkou, šťouchané brambory s jarní cibulkou (1,7)
- Drůbeží játra na cibulce, dušená rýže (1)
Středa: Květáková čirá s vejci
- Segedínský guláš speciál, houskový knedlík (1,3,7)
- Smažené žampiony, vařené brambory, tatarka (1,3,7)
- Kuřecí steak s pepřovou omáčkou, hranolky (1,7)
Čtvrtek: Kuřecí vývar se zeleninou, masem a nudlemi
- Fazolky na kyselo, sázené vejce, vařené brambory (1,3,7)
- Kuřecí roláda se zeleninou a vejci, bramborová kaše (1,3,7)
- Kuřecí plátek s žampionovou omáčkou, dušená rýže (1,7)
Pátek: Gulášová
- Dukátové buchtičky s vanilkový krémem (1,3,7)
- Smažený kuřecí řízek s domácím bramborovým salátem s majonézou
- Vepřové pečené alá bažant, šťouchané brambory