— Následující týden —

Menu 

Pondělí: žampionový krém

  1. Pečené kuřecí stehno, dušená rýže, okurek
  2. Bramborové halušky se zelím a slaninou
  3. Vepřový plátek zapečený hermelínem a salámem, hranolky

Úte: Kmínová s vejci

  1. Koprová omáčka, vařená vejce, houskový knedlík
  2. Kuřecí plátek s houbovou omáčkou, šťouchané brambory s jarní cibulkou
  3. Drůbeží játra na cibulce, dušená rýže

Středa: Čirá květáková s vejci

  1. Segedínský guláš speciál, houskový knedlík
  2. Smažené žampiony, vařené brambory, tatarská omáčka
  3. Kuřecí steak s pepřovou omáčkou, hranolky

Čtvrtek: Kuřecí vývar se zeleninou, nudlemi a masem

  1. Fazolové lusky na kyselo, sázené vejce, vařené brambory
  2. Kuřecí roláda se zeleninou a vejci, bramborová kaše
  3. Kuřecí plátek s žampionovou omáčkou, dušená rýže

Pátek: Gulášová

  1. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem
  2. Smažený kuřecí  řízek, domácí bramborový salát s majonézou
  3. Vepřové plec pečená alá bažant, šťouchané brambory