-Menu-
2.-6.10.2023

Pondělí: Bramboračka

  1. Vepřové výpečky, dušené hlávkové zelí, houskový knedlík 
  2. Vepřové žebírko po cikánsku, dušená rýže 
  3. Bramborové noky s houbovou omáčkou sypané parmazánem 

Úterý: Dršťková

  1.  Franktfurtská vepřová pečeně, houskový knedlík 
  2. Grilovaný kuřecí steak s pepřovou omáčkou, šťouchané brambory  
  3. Tagliatelle s rajčatovou omáčkou s kuřecím masem, olivami a sýrem 

Středa:  Pórková

  1.  Smetanová křenová omáčka s uzeným masem, houskový knedlík 
  2. Smažený sýr, vařené brambory, tatarka 
  3. Kuřecí plátek zapečený špenátem, hranolky 

Čtvrtek:  Boršč

  1. Pečená vepřová kotleta alá roatbeef, šťouchané brambory 
  2. Kuřecí ražničí na volno s klobásou a zeleninou, americké brambory 
  3. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem 

Pátek:  Masový vývar se zeleninou a nudlemi

  1. Smažený kuřecí řízek, bramborová kaše, okurek 
  2. Kuřecí kousky na paprice, těstoviny 
  3. Zeleninové bulgurové rizoto s kuřecím masem, sýr, okurek