-Menu-
2.-6.10.2023
Pondělí: Bramboračka
- Vepřové výpečky, dušené hlávkové zelí, houskový knedlík
- Vepřové žebírko po cikánsku, dušená rýže
- Bramborové noky s houbovou omáčkou sypané parmazánem
Úterý: Dršťková
- Franktfurtská vepřová pečeně, houskový knedlík
- Grilovaný kuřecí steak s pepřovou omáčkou, šťouchané brambory
- Tagliatelle s rajčatovou omáčkou s kuřecím masem, olivami a sýrem
Středa: Pórková
- Smetanová křenová omáčka s uzeným masem, houskový knedlík
- Smažený sýr, vařené brambory, tatarka
- Kuřecí plátek zapečený špenátem, hranolky
Čtvrtek: Boršč
- Pečená vepřová kotleta alá roatbeef, šťouchané brambory
- Kuřecí ražničí na volno s klobásou a zeleninou, americké brambory
- Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem
Pátek: Masový vývar se zeleninou a nudlemi
- Smažený kuřecí řízek, bramborová kaše, okurek
- Kuřecí kousky na paprice, těstoviny
- Zeleninové bulgurové rizoto s kuřecím masem, sýr, okurek