-Menu-
26.2-1.3.2024

Pondělí: Špenátová

  1. Vepřová pečeně na houbách, těstoviny 
  2.  Pikantní mexické fazole s vepřovým masem a kukuřicí, chléb 
  3.   Kuřecí plátek přírodní, šťouchané brambory s cibulkou
  4. Smažený květák, vařené brambory, tatarka  

Dezert: Čokoládový pudink s ovocem


Úterý:  Pórková

  1. Křenová omáčka s uzeným masem, houskový knedlík  
  2. Dušená vepřová plec na slanině a barevném pepři, těstoviny 
  3. Vepřový flamendr, dušená rýže 
  4. Špagety s kuřecím masem a rajčatovou salsou s olivami 

Dezert: Čokoládový pudink s ovocem


Středa:  Čočková

  1.  Bramborový guláš s klobásou, chléb 
  2.  Pečený jitrnicový prejt, zelí, vařené brambory 
  3. Vepřový řízek v bramboráku, zelný salát Coleslaw 
  4. Krůtí nudličky se smetanovou kari omáčkou, dušená rýže 

Dezert: Čokoládový pudink s ovocem


Čtvrtek:   Celerový krém

  1. Pečené čevapčiči s vařeným bramborem, cibule, hořčice
  2. Kuřecí kousky na paprice, těstoviny

  3. Smažený kuřecí řízek, šťouchané brambory, okurkový salát
  4. Bramborové šulánky s mákem přelité máslem 

Dezert: Čokoládový pudink s ovocem


Pátek:  Zeleninový vývar s pohankou

  1.  Hrachová kaše, opečený klobás, okurek, cibulka, chléb 
  2.  Pečená krkovička na medu, hořčici a sójové omáčce, hranolky 

  3. Grilovaná panenka, omáčka ze sušených švestek, hranolky  
  4.  Smažené tvarůžky, vařené brambory, tatarka 

Dezert: Čokoládový pudink s ovocem