— Následující týden —

Menu 17.-21.Května 2021

Pondělí: Z hlívy ústřičné alá dršťková

  1. Špagety s boloňskou omáčkou sypané sýrem
  2. Vepřová pečeně na houbách se smetanou, dušená rýže
  3. Smažené tvarůžky, vařené brambory, tatarka

Úte: Kapustová

  1. Kuřecí kousky na kari s pórkem a klíčky mungo, dušené rýže
  2. Srbské vepřové rizoto, okurek, sýr
  3. Pečená sekaná s bramborovou kaší, okurek

Středa: Masový vývar se zeleninou a nudlemi

  1. Pikantní mexické fazole s mletým masem a kukuřicí, čerstvý chléb
  2. Masové kuličky se sýrovou omáčkou s pažitkou, vařené brambory
  3. Kuřecí řízek cordon bleu, bramborový salát s majonézou

Čtvrtek: Franktfurtská

  1. Těstoviny se sýrovou omáčkou s brokolicí a kuřecím masem 
  2. Kuřecí pečená roláda po pražsku, dušená rýže, okurek 
  3. Vepřové medailonky s omáčkou z pečených paprik, americké brambory 

Pátek:  Zeleninová

  1. Zapečená jablková žemlovka s rozinkami 
  2. Smažené kuřecí řízečky, bramborová kaše, okurek 
  3. Koprová omáčka s vařenými vejci, houskový knedlík 
  4. Kuřecí steak s chřestem, holandská omáčka, vařené brambory